Fórum

A hátrányos helyzetű gyermekekért.

Fórum

2016-05-30 Egyéb 9

Itt megoszthatod velünk a Sorsod a sorsom alapítvánnyal kapcsolatos észrevételeidet, véleményedet. Szívesen fogadunk építő jellegű ötleteket, hogy hogyan tudnánk még inkább segíteni a hátrányos helyzetű gyermekeken, családokon.

9 hozzászólás

 1. Ádám szerint:

  Nagyon szép célt tűzött ki magának az alapítvány, és kívánom, hogy a jövőben is rengeteg sikerrel tudjanak segíteni a hátrányos helyzetű gyerekeknek!

 2. Deák László szerint:

  Nagyon örülök hogy vannak rendes emberek! Mint Billy. Nagyon gratulálok ehhez a cselekményedhez.

 3. Bognár Krisztina szerint:

  Aki hasonlóan nevelkedett mint ezek a szegény sorsú gyerekek, az igazán tudja szívből-lélekből érzi, hogy mennyi mindenre szükségük lehet. Emlékszem Zamárdiban (Nevelőotthon) sosem tartottunk születésnapot. Talán egyszer volt egy közös ünneplés. Lehet hogy néha meglephetnétek egy-egy srácot egy szülinapi zsúrral. De ez csak ötlet!
  További sok sikert kívánok a munkátokhoz!

 4. Molnár Mihályne Angéla szerint:

  Olyan gyerekek akik hánytatott sorsúak és rossz körülmények között élt és él sajnos tapasztalatból tudom sosem volt karácsony. Például egy-egy ilyen családot meglepni karácsonnyal, egy kis ünnepséggel. Ez mind csak ötlet, sok sikert kívánok nektek!

 5. Berliner Klaudia szerint:

  Egy nagyon szuper tábort szerveztek nekünk. Ami tele volt különböző programokkal. A sporttól elkezdve a kenuzásig. Ez a tábor volt eddigi nyaraink legkülönlegesebb, legjobban élvezhető tábora. Nagyon jól éreztük magunkat, a mai napig visszavágyunk. Köszönjük szépen a munkájukat , a tábort és azt a rengeteg gyönyörű pillanatot amit szereztek nekünk. Hálásak vagyunk érte.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük